Arif Nihat Asya Küçükçekmece Anaokulu
KANARYA MAH. PİLİÇ SK. ARİF NİHAT ASYA İLKOKULU BLOK NO 15 İÇ KAPI NO 1 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL

VİZYON

İstanbul ili Küçükçekmece İlçesinde Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri ve Okul Öncesi Genel Müdürlüğünün ilke ve hedefleri doğrultusunda, Okul Öncesi Eğitimin yaygınlaştırılması, geliştirilmesi, çağdaş eğitim sürecini takip ederek, projeler üreterek Okul Öncesi Eğitimin gelişmesi, yaygınlaştırılmasını sağlamaktır.

MİSYON

Okul Öncesi Eğitimin gelişmesine sağlanacak özgün katkılarla , önemini çevreye anlatmak, 3-5 yaş çocuklarının zihinsel gelişmelerinin en fazla bu yaşlarda geliştiği gerçeği ile çocuklarımıza bilgi çağının öngördüğü eğitim araçlarının etkin kullanımı ile eğitimi en iyi şekilde vererek ilköğretime hazırlamak, kendini ifade edebilen Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda milli, manevi duygularla ve Okul Öncesi Eğitim programının amaçları ve ilkeleri çerçevesinde özgün bireyler yetiştirmek. Türkiye´de ve dünyada eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş T.K.Y. yönetimi çerçevesinde okul, aile, öğretmen işbirliği içinde kaliteli bir kurum olmaktır.

Öğretim Şekli :ikili eğitim

ikili eğitim

kalorifer

VAR

İlçe merkezine uzaklık 1 km. İl merkezine uzaklık 19 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Fevzi Çakmak Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi Sefaköy Kiptaş Konutları Karşısı, Sefaköy, Küçükçekmece / İSTANBUL