Okul Müdürümüz Soner AHİLİK'in Öğretmenler Günü Mesajı

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'e " Başöğretmenlik" unvanın verildiği bu anlamlı günde, en kutsal sayılan mesleklerden biri olan öğretmenlik mesleğini icra edenler olarak büyük bir gurur ve heyecan içindeyiz.Onun hedef gösterdiği ilkeler doğrultusunda, bu ülkeyi daha güzel yarınlara taşıyacak ve geleceğin inşasını yapacak çocuklarımıza yol gösteren, rehberlik eden öğretmenlerdir.  Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın hayatlarına önemli dokunuşlar yapan, onları büyük fedakarlıklarla hayata hazırlayan, sevgiyi, doğruyu, bilgiyi, ilmi ve iyi insan olmayı öğreten siz değerleri öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü en içten duygularla kutluyorum.

Soner AHİLİK